Selasa, 2 Mac 2010

Berita gempar!

(Gambar - Nostradamus)

Ayuh kita sejenak berbicara soal suatu khabar, yakni khabar gempar! Dalam Februari lalu, presiden Iran Mahmoud Ahmadinejad telah mengeluarkan satu kenyataan di mana musuhnya Israel Laknatullah akan menyerang negara dalam waktu musim panas ini atau sebelum musim panas tahun ini. Kenyataan Mahmoud Ahmadinejad dirujuk dari risikan ketenteraan Iran yang telah mendengar kesungguhan Israel Laknatullah untuk menyerang Iran pada tahun ini dan memberi isyarat yang kuat dengan menyatakan bahawasanya penduduk negara Iran akan berlapar sebelum Ramadhan menjelang pada tahun 2010(Tahun ini).
Apakah impak sebenarnya yang akan berlaku pada dunia? Apakah ini permulaan untuk kemunculan perang dunia ketiga? Apakah pula impak pada Palestina?
Hari ini kita dapat saksikan begitu giatnya Israel dan sekutunya Amerika untuk melobi negara-negara berhaluan kiri seperti Pyong Yang dan Moscow untuk menyokong mereka bagi tindakan menghentikan program Nurklear Iran. Setakat semua negara-negara dunia telah pun bersetuju untuk campurtangan PBB dan Amerika bagi menghentikan segera program Nurklear Iran(Malaysia juga antara salah satu negara yang menyokong tindakan PBB dan Amerika). Kenapa sekatan ini seolah disegerakan? Apa yang menyebabkan ia disegerakan? cuba renungkan...
Semalam aku ke kedai buku untuk meninjau buku-buku yang bakal aku jajahi ilmunya. Alangkah agak sedikit terperanjatnya aku bila aku melihat banyak timbunan buku mengenai 'KIAMAT'. Antara yang paling popular adalah buku 'Dajjal sudah pun muncul di Khurasan Iran'. Dan antara penulis yang popular dan menghitung soal kemunculan Dajjal adalah Muhammad Isa Dawud(ahli pengkaji agama-agama dunia). Mengapa aku seolah ubah tajuk antara perang di Iran kepada berita 'KIAMAT'? Emmm... Perasan tak ianya ada persamaan. Khurasan di Iran kan...
Dalam satu buku yang ditulis oleh Muhammad Isa Dawud, beliau menyatakan bahawa sesungguhnya Imam Mahadi dijangka muncul pada tahun 1420-1439 Hijrah(Rujukan buku Imam Mahadi di ambang pintu). Adus... Sekarang 1431, wah apa sudah jadi dengan bumi. Dajjalnya mana? Memang itu cuma ramalan. Namun lebih baik kita bersedia dalam menghadapi kemunculan itu. Dan untuk pengetahuan kita juga Israel bukan memberi ramalan seperti ramalan kaji cuaca, Israel akan tetap menyerang Iran dalam masa terdekat ini itu janji mereka. Mengapa dan kenapa dalam masa terdekat ini?
Baik mungkin semua pernah mendengar tentang Freemason atau Pembebasan Tukang Batu. Nostradamus pernah membuat suatu ramalan di mana dia mengatakan bahawasanya bumi akan mengalami kerosakan dan kebinasaan yang dahsyat pada tahun 2012. Ramai di antara manusia di bumi ini seolah percaya dengan ramalan itu apatah lagi ianya ditambah dengan dakwaan suatu kaum di selatan Mexico yang bernama kaum Maya atau The Mayan(Kaum yang dikatakan peramal falak hebat). Dari ramalan yang tersembuyi menjadi suatu ramalan kepercayaan. Bagi umat Islam kita diwajibkan beriman kepada Hari Kiamat tapi tidaklah bermaksud kita harus menetapkan tarikh kiamat seperti yang diwar-warkan oleh Nostradamus dan Kaum Mayan dari rumusan kata-kata mereka. Namun mengapa aku memetik kata-kata mereka terutamanya Nostradamus? Tujuan aku dalam hal ini adalah bertujuan untuk menyatakan mengenai perancangan puak-puak Freemason mengenai tarikh tersebut yang ada berkaitan dengan penyerang terhadap negara Iran. Freemason adalah ejen haram yang bertujuan menghancurkan Islam di dunia dengan cara menyebarkan fitnah dan memporak perandakan akidah umat Islam(akan dikupas dalam bab yang lain nanti). Namun apa kaitan ramalan Nostradamus dengan Freemason ini? Mengikut kajian yang telah dibuat, secara rumusannya bolehlah dikatakan bahawasanya Nostradamus itu adalah perancang bagi pertubuhan Freemason di dunia ini. Seperti dapat disaksikan oleh kita, Nostradamus telah meramalkan bahawa akan ada kewujudan seorang diktator yang akan membunuh Yahudi secara berleluasa dan terang-terangan. Mengikut sejarah diktator tersebut adalah Adolf Hitler. Hitler adalah seorang yang berbangsa Yahudi namun perjuangan yang menentang Paksi Bersekutu adalah penentang secara terbuka terhadap Yahudi dalam perang dunia kedua. Untuk pengetahuan kita semua, Adolf Hitlet dan budaya Nazi di Jerman secara langsungnya juga berkaitan dengan Freemason. Adolf Hitler adalah ejen Freemason yang kuat.
Andai jika kita melihat dari sudut ramalan Nostradamus, banyak yang menceritakan mengenai kewujudan seorang diktator unggul dunia yang sekaligus merujuk kepada Adolf Hitler. Tujuan watak Hitler ini muncul adalah bertujuan untuk menagih simpati penduduk dunia mengenai keikhlasan Yahudi dalam perjuangan menjaga keamanan dunia sedangkan sebalik mereka tidak bertindak demikian. Akhirnya kita dapat melihat kejatuhan pemerintahan Uthamaniah dan Jerussalem. Agenda Freemason ini berjaya dimainkan dengan secara hemat dan tersusun sekali. Adakah benar kewujudan Hitler itu sebuah ramalan atau rancangan? Banyak lagi ramalan penguasaan dunia yang berlaku mengikut ramalan Nostradamus seperti pembunuhan John F Kennedy, runtuhnya WTC, kemunculan AntiChrist Saddam Hussien dan juga salah satunya adalah penaklukan ke atas Iran untuk tujuan mengepung Mekah dan Madinah. Adakah semua ini suatu ramalan atau suatu perancangan? Bagi aku ini suatu perancangan.
Sejauh mana kita berlayar kembali juga kita pada daratan, sejauh mana kita belajar kembalilah kita kepada Al-Quran. Kembalilah kita segera pada Al-Quran dan Sunnah, pertahankanlah Islam dan Perjuangkanlah. Allah telah berfirman yang bermaksud, sebaik-baik perancang manusia maka ketahuilah perancangan Aku itu adalah lebih baik, sesungguhnya Allah adalah sebaik-baik perancang. Aku sedang menunggu bahawasanya apakah yang akan berlaku dalam masa terdekat ini? Bersediakah kita menghadapi KIAMAT

INFO : Negara yang menyokong untuk menghentikan program Nurklear Iran dalam PBB ataupun yang selainnya adalah ranting-ranting dari pergerakan ejen Freemason.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan